Imagine aspect

Imagine aspect

Faceți căutări pe acest blog

Fericit e cel ce se trezeste dimineata cu zambetul pe buze.

Fericit e cel ce se trezeste dimineata cu zambetul pe buze.

duminică, 24 aprilie 2016

Ken Robinson II




- Am sa-ti spun ceva ... 
- Ce anume ?
- Ken Robinson a scris carti ! 
-  Ce carti a scris Ken Robinson ? 
- Vom afla in aceasta postare ! 











  •  Descopera-ti Elementul
Este o expediție personală. O expediție este o căutare. În Europa Medievală, cavalerii plecau în căutare de aventuri ca să atingă un țel de preț pentru ei. Expedițiile presupun călătorii, aventuri și riscuri și, prin natura lor, rezultatele unei expediții sunt incerte. Așa vor fi, cu siguranță, și pentru tine.
Expediția în căutarea Elementului tău este realmente o călătorie pe două căi. Este o călătorie interioară, menită să exploreze ce se află în tine; este o călătorie în afară, menită să exploreze oportunitățile din lumea ce te înconjoară. Scopul acestei cărți este să te ajute să-ți găsești calea. Dacă îți vei duce la împlinire expediția depinde de devotamentul tău și de tăria ta, precum și de cât de mult pui preț pe posibila răsplată.
Dacă ești gata să faci cele necesare, am încredere că vei găsi aici o mulțime de lucruri care să te ajute și să te inspire.

  • Scoli creative 
  În Școli creative Ken Robinson dezvoltă ideile din celebra sa prezentare de la TED, „How Schools Kill Creativity“, și prezintă soluții inovatoare și practice la o problemă critică pentru națiunea noastră: cum să ne transformăm sistemul de învățământ.
Plină de anecdote, observații, studii de caz, cercetări inovatoare și recomandări de la profesioniști aflați în prima linie a educației transformatoare – și scrisă cu istețimea specifică lui Robinson și în stilul său captivant –, Școli creative îi va inspira în egală măsură pe profesori, părinți și politicieni să re-gândească adevărata natură și scopul educației.


Pliă de anecdote, observații, studii de caz, cercetări inovatoare și recom
  • O lume iesita din minti 

   Trăim un paradox. Majoritatea copiilor se consideră a fi foarte creativi, majoritatea adulților, nu. Ce se schimbă pe măsură ce creştem? Organizații de pretutindeni concurează într-o lume care se schimbă mai repede ca niciodată. Liderii acestora spun că au nevoie de oameni care să gândească creativ, care să fie flexibili și care să se adapteze repede. Și foarte adesea spun că nu găsesc astfel de oameni. De ce? În acest volum provocator şi plin de inspiraţie, Ken Robinson îşi pune trei întrebări vitale:


>> De ce este atât de importantă promovarea creativității? Oameni de afaceri, politicieni și educatori subliniază importanța vitală a promovării creativității și inovației. De ce este atât de important acest aspect?

>> Care este problema? De ce trebuie ajutați oamenii să devină creativi? Copiii sunt plini de idei. Ce se întâmplă cu noi pe măsură ce înaintăm în vârstă, de ajungem să credem că nu suntem creativi?

>> Ce presupune acest lucru? Ce este creativitatea? Oricine poate să fie creativ sau doar câţiva aleși? Poate fi dezvoltată creativitatea, și dacă da, cum?




captivant –, Școli creati

ve îi va inspira în egală măsură pe profesori, părinți și politicieni să re-gândească adevărata natură și scopul educației. 

ddd

gg gS
dd

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu